kids

WEBSAFETY Kids

Bezplatný program WEBSAFETY Kids pro rodiče malých dětí, díky kterému mohou snadno zablokovat webové stránky, na které nemají mít děti přístup. 

Program také obsahuje bezpečné odkazy na vzdělávání i zábavu pro děti od 2 do 13 let.

Instalaci ZDARMA na počítače a notebooky nelze zobrazit na mobilním telefonu či tabletu. Zapněte počítač a navštivte znovu tuto stránku.

BEZPEČNĚ NA INTERNETU

Ahoj rodičové,

dnešní svět je úžasný. Máme spoustu možností a příležitostí, které naši dědové nezažili. Máme snadný přístup k informacím, vzdělávání a zábavě, které můžeme sledovat nejen z domova, ale kdekoliv si vzpomeneme. A to nám pomáhá být tvůrčí, více přemýšlet a tvořit si svůj názor. Díky internetu dokážeme vyhledat a porozumět mnoha tématům a řada tvůrčích nástrojů, které byly před dvaceti lety velmi drahé, jsou teď dostupné a zdarma.

Dovolte nám a naším menším kamarádům objevovat internet. Zatím si s tím jen tak „hrajeme“, ale snadno se učíme nové věci a to nám pomáhá objevovat a tvořit.

S pomocí WEBSAFETY Kids nám pomůžete nás lépe chránit na internetu. Snadno zablokujete webové stránky, které nechcete, abychom viděli. A my tak můžete v bezpečí objevovat nové věci, učit se, hrát si, tvořit…

                                                                         Adam ( 12 let ), Adrian ( 9let ) 

PROČ ZVOLIT WEBSAFETY KIDS?

WEBSAFETY vznikla na konci roku 2020 z důvodu stále zvyšujícího se nebezpečí ze strany virů, malwaru, hackerů a různých jiných nebezpečí internetu, které mohou napáchat velké škody jak provozovatelům webových stránek, tak jejich samotným návštěvníkům.

Rozhodli jsme se přispívat do bezpečnosti na internetu. Máme dlouholeté zkušenosti jak s vývojem softwaru pro Windows a Internet, tak tvorbou webových stránek a e-shopů. Stále častěji a s větší intenzitou přibývají sofistikované útoky, které mohou způsobit majitelům webových stránek a jejich návštěvníkům vážné škody (šifrovaná data, odcizení finančních prostředků apod.). WEBSAFETY & UPDATE monitoruje nebezpečí na internetu, informuje o potenciálním nebezpečí a pomáhá chránit data umístěné na internetu.

1.6.2024, na Mezinárodní den dětí, jsme vytvořili bezplatný WEBSAFETY Kids pro blokaci webových stránek, na které nemají mít vaše děti přístup. Navíc obsahuje bezpečné odkazy pro vzdělávání i zábavu pro děti od 2 do 13 let.

BEZPEČNOST A OCHRANA DĚTÍ:
WEBSAFETY Kids pomáhá chránit děti před nevhodným obsahem na internetu, což je prioritou každého rodiče a školy.*

PODPORA VÝCHOVY:
Nástroj umožňuje rodičům a učitelům vytvářet bezpečné prostředí pro vzdělávání a zdravý vývoj dětí.*

PREVENCE KYBERŠIKANY:
Pomáhá předcházet kyberšikaně tím, že blokuje přístup na nebezpečné webové stránky.*

OCHRANA PŘED MALWARE:
Blokováním nebezpečných stránek zabráníte malwaru napadením počítače a zneužití hackery*

VZDĚLÁVÁNÍ A ZÁBAVA:
Bezpečná stránka – vzdělávání a zábava pro nejmenší děti.

* – rizikové webové stránky snadno uložíte v programu WEBSAFETY Kids.

Podpořte nás, prosím, sdílením a doporučením vaším přátelům a známým.

Plakát (ke stažení, pdf)

Katalog WEBSAFETY Kids (ke stažení, pdf)

Bezplatná instalace do počítače, notebooku:

(C) 2024 WEBSAFETY.cz

Přesunout se na začátek